İzmir Travesti İlanları

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Bornova Travesti
  4. »
  5. İzmir Travesti Numaraları

İzmir Travesti Numaraları

admin admin -
11 0

Hiç bilmediğiniz bir ortamda bulunmak ve bunu bir İzmir travesti hatun ile yaşamak size heyecan katmaktan öte zevkler sunacaktır. Bir düşününce ne kadar ateşli ve hoş bir hanımla gününüze renk katacağınızı bilmek bir İzmir travesti hayat kadını için sizlere ödeme yaparak elde edeceğiniz zevklerin kapısını aralar. Sizler ile olacak ücret karşılığı seks hizmeti sunduğum İzmir gecelik travesti hatun ya da Bornova saatlik travesti bayan tarzında seans buluşmalarımı kendi dairemde yapmaktayım. Anal yapmıyorum lütfen ısrar etmezseniz bu konuda ikimiz içinde çok zevkli bir ilişki zamanı geçireceğinize garanti verebilirim.

Her iki tarafında özellikle benim sağlık şartlarımı düşünerek bu açısı korunmasız ilişkiye girmiyorum. Kılıf takmadan benimle birlikte olamazsınız, çok temizseniz ve tipinizi beğenirsem oral seksi prezervatif takmadan yapabilirim. Ben ve kız arkadaşım evinizde ve evimde eşli olarak gruba da katılıyoruz, yani eşiniz sevgilinizle birlikte gelirseniz süper zamanlar yaşayabiliriz. Bir partnerden beklentinizin tam karşılığını Bornova travesti bayan telefonları sayesinde hemen kavuşabilirsiniz.

Sizden ricam beni daha fazla bekletmeden arayın ve gerçek mutluluğu yakalayın. Zevki sınırsız ve uçlarda yaşamak kadar daha doğal ve yaşanası tecrübeler olmayacaktır. Benim ilanlarımı yayınlamak ve keyifli anları doyasıya yaşamak isteyen çapkınlar Adana travesti arıyorlarsa eğer bana ulaşabilirler.

Kesin bir dille söylüyorum ki, size müthiş anlar yaşatacak bir İzmir travesti partnerim. Benimle birlikte olduğunuzda alacağınız zevk ve hazzı başka hiç bir hatunda bulamayacağınıza emin olabilirsiniz. Ben işimi bir sanatçı gibi özenle ve gerçekten de zevk alarak yaptığım için diğer hatunlara nazaran daha iyi bir muameleyi benim yatağımda bulabileceksiniz.

Bu işi hem bir meslek hem de zevk alma aracı olarak düşünüyorum, evet beyler yanlış okumadınız ben işini gerçekten de zevkle yapan bir hatunum. Benim çevremde olan erkekler benden asla kopamayacaklarını bilerek yanıma gelseler iyi ederler. Çünkü benimle bir kere seks heyecanı yaşayanlar kesinlikle benden kopamayacak ve bir daha asla başka bir bedende mutlu olamayacaklardır. Tek yapmanız gereken bana ulaşmak, bunun için üst tarafta bulunan İzmir vip travestiler bölümünden benim reklamımı bulup tıklamak. Çıkan yerde zaten bütün fotoğraflarım ve iletişim bilgilerim bulunuyor.

Benim için bütün istek ve arzularınız bir emirdir, onları yerine getirmek için tüm benliğim ve bedenimle size zevk sunmak için buradayım. İlanımı okuyan ve bana gelmek için çan atan beylere, sonsuz sevgi ve esenlik dileklerimi iletiyorum.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir